Skip to main content
Aktuelt

Tid til det viktigste; barna!

By august 11, 2017februar 18th, 2019No Comments

Et hjem i sentrale omgivelser.

Det trenger ikke å være et rekkehus i skogkanten, det kan likegodt være et hjem i sentrale omgivelser. Med kort vei til alle kulturtilbud, transportmidler, barnehage, skole, parker og grøntområder – har du og familien et perfekt utgangspunkt for en aktiv og innholdsrik hverdag. Dette er en unik mulighet for deg som ikke ønsker å flytte ut av byen men samtidig vil bo i et barnevennlig Townhouse. Det at T-banen med sine 4 linjer ligger i umiddelbar nærhet, gir deg effektiv reisetid

Du kan nå velge mellom 3 ulike og innholdsrike varianter uten ekstra kostnad:

Alternativ 1 – Med ekstra gjestetoalett i 1.etasje.
Alternativ 2 – Med ekstra bod i 1.etasje.
Alternativ 3 – Åpent og luftig lekeområde under trapp i 1.etasje.

Boligen som gir deg tid til det viktigste; barna!

Et Townhouse kjennetegnes ved at du har eget inngangsparti fra bakkeplan og utgang til en egen uteplass. Townhousene går over to plan, er gjennomgående og på inngangsplanet er det stue, kjøkken og solrik uteplass på ca. 20 kvm som vender mot sydvest. Fra dette planet har du oversikt over uteområdet til barnehagen i området, samt den gamle bevaringsverdige Lehvansfabrikken. I 1.etasje får man også valget om å sette inn ekstra gjestetoalett eller bod uten ekstra kostnad. I etasjen over finner du TV-stue, tre soverom og bad. I denne boligen kan de voksne nyte en god middag med venner i 1.etasje, mens barna koser seg oppe i TV-stuen.

Vil du bruke mindre tid på levering i barnehagen?

For barnefamiliene er det godt å vite at det vil bli barnehage i sokkeletasjen samt flere barnehager og Kampen Skole er 3 minutter unna på praktisk talt trafikkfri vei. For de voksne kan det å hente en god kaffe fra den lokale kaffebaren og spasere ned til sentrum gjennom koselige Kampen, være det vi kaller en god start på dagen.

Barnehagens uteareal vil være tilgjengelig for barna i boligområdet utenom barnehagens åpningstider. Du kan sitte på din private uteplass og følge med på barna som leker. Tenk så deilig å kunne nyte kaffen i ro og fred, samtidig som barna har det gøy! Kampen Barnegård ligger også like i nærheten. Her kan de små hjelpe til med å stelle dyrene flere ganger i uka. Kortreiste opplevelser!

Uteområdet og felles takterrasse – Noe for enhver smak

  • Sykkelreparasjon og- parkering: Det vil komme en stasjon hvor du kan blåse luft i dekk, gjøre enkelte justeringer og reparasjoner på sykkelen, samt utendørs og innendørs sykkelparkering.
  • Trening uten tak: Ved siden av hus I kommer det treningsapparater for voksne. Her kan må få gjort unna styrketreningen samtidig som det vil være et hyggelig samlingspunkt for både liten og stor.
  • Begge husene vil få felles takterrasse som deles inn i ulike soner slik at flere kan bruke den samtidig. Fra takterrassene kan du nyte både solen og den flotte utsikten hele dagen.
  • Det øvrige utearealet som er en del av prosjektet Ensjø Torg kan du selvfølgelig benytte deg av.