Fabelaktige kontorer –
i flotte omgivelser

Kontorvelger Galleri Kontakt

 

Fabelaktige kontorer –
i flotte omgivelser

Kontorvelger Galleri Kontakt

Med kontor i Meierikvartalet får du flotte kvaliteter på alle kanter.

Lokalene er fabelaktige i seg selv; lyse og moderne med førsteklasses kvalitet på alt fra teknologisk infrastruktur og støydemping til ventilasjonsanlegg.

Størrelsen på lokalene blir variert, med lokaler som passer for både små og store bedrifter. Du får en arbeidsplass midt sentrum av en av Norges raskest voksende og mest moderne byer, med alt av servicetilbud og offentlig kommunikasjon rett i nærheten. Liker du å gå på kontoret? Her blir det enda lettere.

Se kontorvelger

Der byfolk vil trives – fra morgen til kveld.

I løpet av få år har Lillestrøm blitt en spennende, moderne og vital by, og med Meierikvartalet blir disse gode kvalitetene enda bedre. Her får du alt et moderne bysentrum kan by på – flotte, varierte boliger, moderne og allsidige kontorer og et bygulv med et rikt tilbud av butikker, servicetilbud og spisesteder. Meierikvartalet vil løfte opplevelsen av Lillestrøm sentrum flere hakk – både for de som bor der, de som jobber deg og alle som liker å bruke sentrum.

Bygulvet – et ansiktsløft for Lillestrøm sentrum
Med bygulvet i Meierikvartalet blir tilbudene og opplevelsene i Lillestrøm sentrum enda bedre. Og de er veldig bra allerede. En spennende og allsidig miks av ulike tilbud, fra butikker til restauranter, vil gjøre bygulvet til et enkelt, lett og helt naturlig valg for mennesker som oppholder seg i sentrum – både på dagtid og utover kvelden. Vi har allerede fått på plass en indisk restaurant av internasjonalt kaliber, suveren sushi, ekte italiensk pizza, Apotek 1 og Rema 1000. Og dette er bare starten. Meierikvartalet blir et levende sted å jobbe, også etter ordinær arbeidstid.

Arealer

Målet med Meierikvartalet har hele tiden vært å skape et urbant sted der folk trives enten de bor her, jobber her eller bare er på besøk.